23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το καλύτερο ρολόι τοίχου (για κάποιους από μας)

    Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ακριβείς, στα πάντα. Κάτι σαν τον Detective Monk ένα πράγμα. Θα καθίσουν να στοιχήσουν τα μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι με αλφάδι και το θερμόμετρο εσωτερικών χώρων του σπιτιού θα είναι καρφωμένο στους 21 βαθμούς. Οι ίδιοι άνθρωποι, θα έχουν υπολογίσει μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου τον χρόνο που χρειάζονται να διανύσουν την απόσταση μέχρι το ραντεβού τους, είτε πάνε με τα πόδια, είτε με αυτοκίνητο, είτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ζουν στην Ελλάδα.

    Υπάρχουν όμως και οι άλλοι. Οι χαοτικοί τύποι. Που θα ανακατέψουν μία ολόκληρη ντουλάπα για να βρουν ένα μπλουζάκι. Που θα τραβήξουν την εξώπορτα του σπιτιού τους βγαίνοντας και θα έχουν ξεχάσει τα κλειδιά από τη μέσα μεριά. Εκείνοι που θα βγουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και θα αισθάνονται ότι βγαίνουν για να ανακαλύψουν νέους πολιτισμούς, χαμένους βαθιά μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου. Και που φυσικά, δεν ξυπνάνε ποτέ εγκαίρως, με αποτέλεσμα να κάνουν όλα τα παραπάνω.

    Γι αυτούς, τους δεύτερους, είδαμε το καλύτερο ρολόι τοίχου ever. Δεν έχει τίποτα τρομερό (τεχνολογικά) και λειτουργεί με 2 ΑΑ μπαταρίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Είναι όμως αρκετά μεγάλο (17 ίντσες, ήτοι 43 περίπου εκατοστά) για να το … διαβάζετε από απόσταση. Πράγμα που δεν έχει καμία σημασία βέβαια, γιατί, ό,τι κι αν λένε οι δείκτες… εσείς πάλι αργοπορημένοι θα είστε.

    Μπορείτε να το βρείτε στο cafepress στην τιμή των 40 δολαρίων.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles