13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    WHAT’S UP Student: Αποκλειστικές προσφορές για τους φοιτητές σε κινητό, σταθερό, προϊόντα τεχνολογίας & ψυχαγωγία

    Έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για την φοιτητική ζωή, με αποκλειστικές προσφορές και δώρα, προσφέρει το WHATS UP Student της COSMOTE.

    WHATS UP Student

    Με την εγγραφή τους στην φοιτητική προσφορά WHATS UP Student Καρτοκινητό, οι φοιτητές έχουν στη διάθεσή τους πολλά λεπτά ομιλίας και MB για πρόσβαση στο Internet από το κινητό τους, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη[1] πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα. Το δίκτυο COSMOTE πρόσφατα βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla[2]. Οι φοιτητές έχουν ένα αποκλειστικό πακέτο με 1.000’ προς όλους και 600MB μόνο με 6€[3] και πολλά extra δώρα επικοινωνίας:

    • 600ΜΒ και 600’ προς κινητά WHAT’S UP αυτόματα, κάθε πρώτη του μηνός,
    • 500ΜΒ με κάθε ανανέωση από 10€ και άνω,
    • κωδικό Reloadit, για επιπλέον δωρεάν ΜΒ ή λεπτά ομιλίας.

    Για το φοιτητικό σπίτι, το WHAT’S UP Student Double Play προσφέρει σταθερό τηλέφωνο και απεριόριστο Internet με ταχύτητες έως 50Mbps στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα.

    «Η COSMOTE στέκεται δίπλα στους φοιτητές, ακούει τις ανάγκες τους και τους στηρίζει στην πιο δημιουργική φάση της ζωής τους. Με το WHAT’S UP Student οι φοιτητές έχουν πλέον όλα όσα χρειάζονται, δηλαδή και προηγμένες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, και πρόσβαση στο Internet μέσα από τα κορυφαία δίκτυα σταθερής και κινητής στην Ελλάδα. Έτσι, μπορούν να σερφάρουν απίστευτα γρήγορα στο Internet, να επικοινωνούν ξέγνοιαστα με τους φίλους και την οικογένειά τους, να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα τεχνολογίας πολύ οικονομικά, αλλά και να απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Διευθυντής Consumer Marketing του Ομίλου ΟΤΕ.

    Τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν, επίσης, προϊόντα τεχνολογίας σε ειδικές τιμές για τους φοιτητές που θα εγγραφούν στο WHAT’S UP Student, ενώ μέσω του DEALS for YOU οι φοιτητές απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές για την ψυχαγωγία τους, όπως:

    • Έκπτωση 10% σε αγορές για το φοιτητικό σπίτι από τα καταστήματα ΙΚΕΑ
    • Έκπτωση 15% σε όλες τις αγορές στα καταστήματα Intersport, The Athlete’s Foot & Color Skates
    • Προνομιακή φοιτητική τιμή στα Goody’s Burger House
    • 1+1 καφέ, σε επιλεγμένα ΑΕΙ/ΤΕΙ και ιδιωτικές σχολές
    • Και πολλές άλλες προσφορές Deals for YOU για ψυχαγωγία, αγορές, ταξίδια, φαγητό και εκπαίδευση, που συνεχώς εμπλουτίζονται.

    Δείτε όλες τις προσφορές WHAT’S UP Student στο whatsup.gr/student.

    [1] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).
    [2] Η COSMOTE, διακρίθηκε ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” στα “SpeedTest Awards” του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet. Διεθνώς αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη εταιρεία σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet.
    [3]Τιμή σε προσφορά έως 30/11/18. Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ & τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles