21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το WhatsApp ξεπερνάει τους 800 εκατομμύρια χρήστες!

    To WhatsApp είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο ευρέως διαδεδομένες εφαρμογές που κυκλοφορούν, καθώς “φιλοξενείται” σε  εκατομμύρια συσκευές. Μάλιστα, σύμφωνα με τον CEO του WhatsApp, Jan Koum αυτή τη στιγμή οι ενεργοί χρήστες της πετυχημένες εφαρμογής ξεπερνούν τους 800 εκατομμύρια και όπως υπολογίζεται μέχρι το τέλος του έτους το WhatsApp θα αριθμεί κοντά στο 1 δισεκατομμύριο active users!

    WhatsApp

    Αναμφίβολα, ο κόσμος του WhatsApp γιγαντώνεται όσο περνάει ο καιρός, καθώς σε σύγκριση με τον περασμένο Αύγουστο, ο αριθμός των χρηστών της εφαρμογής αυξήθηκε κατά 33%! Κρίνοντας από τα παραπάνω νούμερα, μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε τους λόγους που ο Mark Zuckerberg δαπάνησε το αστρονομικό ποσό των 21 δισ. δολαρίων για να εντάξει την WhatsApp Inc. στο group των εταιρειών που ανήκουν στο Facebook. Επίσης, η ανάπτυξη της γνωστής instant messaging εφαρμογής αναμένεται να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά μέσα στους επόμενους μήνες, με τους developers της να προσθέτουν μία σειρά από νέες λειτουργίες όπως για παράδειγμα είναι η δυνατότητα για πραγματοποίηση voice calls στους iOS και Windows Phone users (αυτή τη στιγμή το εν λόγω feature υποστηρίζεται μόνο μέσα από την Android version της εφαρμογής. Η πορεία του WhatsApp είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη, καθώς ούτε ο πιο αισιόδοξος δημιουργός της θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί την τεράστια ανάπτυξη της όταν κυκλοφόρησε η πρώτη της έκδοση το 2009.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles