20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί οι γάτες αγαπούν το Lumia 930 (video);

    To Lumia 930 είναι η νέα ναυαρχίδα της Microsoft και ο κολοσσός του computing, χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές. Αυτή τη φορά, η Microsoft χρησιμοποίησε μέχρι και… γάτες, καθώς στο video που θα δείτε παρακάτω θα παρακολουθήσετε πολλά συμπαθή τετράποδα να έρχονται σε επαφή με το Lumia 930.

    catsonwindowsphone

    Όχι δεν πρόκειται για κάποιο νέο πολυδάπανο διαφημιστικό, από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Microsoft, αλλά για τη δουλειά της Mia Mullarkey, μίας νεαρής δημιουργού που κέρδισε το πρώτο βραβείο για να προβληθεί στο Social Media Week event που διοργανώνει η Microsoft. Στο video οι συγκεκριμένες γάτες φέρουν ανθρώπινη μορφή και όπως θα διαπιστώσετε είναι τόσο χαριτωμένες όταν επικοινωνούν μεταξύ τους και όταν παίζουν με τη νέα ναυαρχίδα της Microsoft. Ουσιαστικά, η δημιουργός του συγκεκριμένου video, ήθελε να σατιρίσει όλα τα κλασικά διαφημιστικά spot, στα οποία προβάλλονται smartphones. Στο video βέβαια γίνεται και μία επίδειξη των δυνατοτήτων  του Lumia 930, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η εξαιρετική οθόνη των 5 ιντσών (με ποιότητα στα 1080p), ενώ ενδεικτικό είναι ότι όλο το video γυρίστηκε με την PureView camera του Lumia 930, η οποία παρέχει optical image stabilization και φακό Carl Zeiss.

    catz-using-lumia-930-970x0

    Εάν λατρεύετε τις γάτες, σίγουρα το παρακάτω video είναι ότι πιο χαριτωμένο και ευχάριστο έχετε δει τον τελευταίο καιρό.

    http://youtu.be/myXJDuv_gAE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles