22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Facebook και Netgear ενώνουν τις δυνάμεις για πρόσβαση σε WiFi δίκτυο μέσω check-in

    Σε μία εποχή όπου τα πάντα κυλούν social, ακόμη και τα cakes, οι εταιρίες ψάχνουν διάφορους τρόπους για να εκμεταλλευτούν τους λογαριασμούς των Κοινωνικών Δικτύων των χρηστών. Οι Facebook και Netgear ανακοίνωσαν συνεργασία εν μέσω CES 2014, η οποία επιτρέπει σε συγκεκριμένα routers της δεύτερης εταιρίας, να εκμεταλλεύονται τα FB check-ins και να δίνουν δωρεάν πρόσβαση WiFi στους χρήστες. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, αφού παλαιότερα οι Facebook και Cisco είχαν ανακοινώσει παρόμοια συνεργασία.

    facebook netgear wifi check in

    Στην περίπτωση της Netgear, ανακοινώθηκε πως τέσσερα μοντέλα routers (R6300, AC1900, R6250, R6200) θα παρέχουν τη λειτουργία πρόσβασης σε WiFi μέσω Facebook check, με το πρώτο από αυτά να διαθέτει ήδη το απαραίτητο firmware, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα το δεχτούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

    Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα αποφασίσουν να αξιοποιήσουν τη λειτουργία αυτή, μπορούν είτε να ορίσουν ως μοναδικό τρόπο σύνδεσης αυτόν μέσω Facebook, είτε να διαθέσουν επιλογή παράκαμψης για χρήση κωδικού πρόσβασης, όπως συνηθίζεται σήμερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles