20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η δικτυακή υπηρεσία του Wii U θα προσφέρεται μόνο δωρεάν

    Το Xbox Live και το Playstation Network προσφέρουν πρόσβαση δωρεάν… δηλαδή περίπου. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις υπηρεσίες gaming, αλλά και τις ειδικές προσφορές αγορών, πρέπει να πληρώνετε συνδρομή στο Xbox Live Gold και στο Playstation Network Plus. Η αντίστοιχη υπηρεσία της Nintendo όμως, δηλαδή το Nintendo Network, θα προσφέρει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν και άνευ όρων.

    Αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Wii U, ή ίσως νωρίτερα, αφού θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτό και μέσω του 3DS. Με δεδομένο ότι οι πλατφόρμες της Nintendo απευθύνονται σε «όλη την οικογένεια», δηλαδή όχι απαραίτητα σε hardcore gamers, οι χρήστες των Wii U και 3DS είναι απίθανο να δεχτούν να πληρώσουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή για κάτι που θα κατεβάσουν μία μόνο φορά.

    Έτσι η ηγεσία της Nintendo πιστεύει ότι ένα συνδρομητικό μοντέλο δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για το κοινό της ιαπωνικής εταιρείας. Ο πρόεδρος, Satoru Iwata, πιστεύει ότι η δωρεάν παροχή θα καλυφθεί οικονομικά από τις αγορές που θα κάνουν οι χρήστες, βασιζόμενοι στις επιλογές των φίλων τους. Ο Iwata βλέπει το Nintendo Network περισσότερο ως κοινωνικό δίκτυο και λιγότερο ως μία τυπική πλατφόρμα online gaming υπηρεσιών.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles