20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Wild Hearts: gameplay trailer 7 λεπτών για το επερχόμενο hunting game

    Η Electronic Arts και η Omega Force έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer 7 λεπτών για το επερχόμενο hunting action game Wild Hearts. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετές καινοτομίες που συστήνει “φρέσκους” μηχανισμούς crafting στη μάχη ενάντια στα τεράστια τέρατα του περιβάλλοντος που ονομάζονται Kemono.

    Το video game αναπτύχθηκε από την Omega Force, το ιαπωνικό studio που έχει στο ιστορικό του πολλά Warriors franchises. Επιφυλάσσει μια επική περιπέτεια στους παίκτες, η οποία είναι τοποθετημένη σε ένα εντυπωσιακό μέρος γεμάτο χρώμα, το οποίο οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν μόνοι ή μαζί με 2 φίλους. Ο κάθε παίκτης μπορεί να κατασκευάσει διαφορά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της μάχης, τα οποία φυσικά βοηθούν στην αντιμετώπιση των τεράτων.

    Το Wild Hearts λαμβάνει χώρα στην Azuma, ένα φανταστικό σκηνικό, εμπνευσμένο από την Ιαπωνία.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Το Wild Heart αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC μέσω Epic Games Store, Steam και Origin.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατό το gameplay trailer του Call Of Duty: Modern Warfare 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles