18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Wildlands: Ένα ντοκιμαντέρ για τον βρώμικο κόσμο των καρτέλ ναρκωτικών

    To θέμα των ναρκωτικών σίγουρα ασκεί μία ιδιαίτερη και «επικίνδυνη» γοητεία, ειδικότερα αν σου αρέσει η έρευνα (ή η παρανομία), κάτι που έκανε τις ζωές ανθρώπων όπως ο Pablo Escobar και ο George Jung πασίγνωστες σε όλους μας με αντίστοιχες σειρές, ταινίες και βιβλία. Ίσως γι’ αυτό το λόγο η Ubisoft να αποφάσισε ότι με αφορμή την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού της δημοφιλούς σειράς Tom Clancy, ονόματι Ghost Recon: Wildlands, χρειάζεται ένα μικρό ορεκτικό (με τη μορφή ντοκιμαντέρ) για τους gamers, ώστε να μπούμε όλοι για τα καλά στο ξεχωριστό πνεύμα του παιχνιδιού…

    final-wildlands-full-uk_282843-691x1024 (1)

    Το Ghost Recon: Wildlands κυκλοφόρησε στις (7/3) για PC, PlayStation 4 και Xbox One (και μπορείς να το προμηθευτείς από το Steam  και την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Αν, όμως, ήσουν από τους τυχερούς του διαγωνισμού μας, είδες χθες μαζί μας το ομώνυμο ντοκιμαντέρ που έβγαλε η Ubisoft, στο οποίο ο συγγραφέας του βιβλίου “Marching Powder», Rusty Young μας καθοδηγεί μέσα από τα μονοπάτια της διακίνησης κοκαΐνης στην πανέμορφη Βολιβία, η οποία θεωρείται ίσως η χώρα με την πιο ποιοτική καλλιέργεια κόκας (το φυτό από το οποίο φτιάχνεται το ναρκωτικό).

    Scenery-Yungas-Road-Bolivia-full_282845-1024x682

    Η κλειστή προβολή του ντοκιμαντέρ Wildlands διοργανώθηκε από τη CD Media και έγινε στο Odeon Star City στο Νέο Κόσμο. Έμπαινες άνετος, έλεγες το όνομά σου και είχες κερασμένο ποπ κορν κι αναψυκτικό ως, ιδανική θα έλεγα, παρέα για την ταινία. Ύστερα ανέβαινες πάνω στην ευρύχωρη αίθουσα, έβρισκες την τέλεια θέση για σένα και καθόσουν αναπαυτικά. Το ντοκιμαντέρ είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες και ήταν σίγουρα κάτι που άξιζε να δεις. Παρακολουθήσαμε συνεντεύξεις από: τον George Jung (ο οποίος θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για την πρώτη εισαγωγή κοκαΐνης στη Βόρεια Αμερική), τον προσωπικό δολοφόνο που υπηρέτησε επί χρόνια τον βαρόνο των ναρκωτικών Pablo Escobar, διπλούς πράκτορες που πέρασαν από τα σκοτεινά μονοπάτια της διακίνησης ναρκωτικών, όπως επίσης και από δύο από τους καλύτερους πράκτορες που πέρασαν ποτέ από τη DEA (Drug Enforcement Administration). Ανάμεσα σε αυτές τις σοκαριστικές μαρτυρίες είδαμε εικόνες από την πανέμορφη Βολιβία η οποία στο παιχνίδι έχει ξεπέσει σε καθεστώς narco-state (η πολιτική της κατευθύνεται από μεγαλοβαρόνους ναρκωτικών).

    Scenery-Salt-Flats-Bolivia-full_282841-1024x768

    Άρχοντες της λευκής σκόνης, πιστοί υπηρέτες που δεν δίστασαν να διαπράξουν ακόμα και δολοφονίες, απλοί μεταφορείς και άνθρωποι αποφασισμένοι να σταματήσουν αυτή την έκρηξη εγκληματικότητας αναμειγνύονται σε 2 ώρες που συνδυάζουν πανέμορφες εικόνες και πραγματικές, απίστευτες σχεδόν πληροφορίες για τα μεγάλα καρτέλ της Νοτίου Αμερικής. Περάσαμε όμορφα και τώρα είμαστε πανέτοιμοι να βυθιστούμε κι εμείς στο απόλυτα εθιστικό, open-world Ghost Recon: Wildlands. Αν μη τι άλλο, αν ο πράκτορας της DEA Mike Vigil κατάφερε να μείνει ανέκφραστος όσο καιγόταν από υγρό μπαταρίας για να μη τον εκτελέσει το καρτέλ, τότε κι εμείς μπορούμε να βρούμε τον καταδρομέα που κρύβουμε μέσα παίζοντας το νέο game της θρυλικής σειράς Ghost Recon!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles