21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    WildStar: Λίγο Guild Wars 2, λίγο The Old Republic και το WoW μου!

    Ένα από τα πιο αναμενόμενα MMORPG για φέτος –πέραν του TESO- είναι και το WildStar. Το WildStar λοιπόν είναι δημιούργημα της Carbine σε συνεργασία με ArenaNet (Guild Wars 2) και NCSoft. Η Zegetron μας βρήκε ένα κλειδάκι για την κλειστή beta που τρέχει αυτή τη στιγμή το παιχνίδι και μπούκαρα μέσα για να διαπιστώσω αν αξίζει ή όχι ο σάλος που έχει προκληθεί γύρω από το WildStar.

    wildstar-closed-beta

    Για να σε βάλω στο setting, το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό σύμπαν στον πλανήτη Nexus. Ο πλανήτης κατοικούταν από την εξωγήινη φυλή The Eldan, μέχρι να εξαφανιστούν. Τώρα, οι δύο φατρίες Dominion και Exiles προσπαθούν να κοντρολάρουν την τεχνολογία που άφησαν πίσω τους οι Eldan.

    Ξεκινώντας λοιπόν την περιπέτεια μου χρειάστηκε αρχικά να δημιουργήσω κάποιον χαρακτήρα, διαλέγοντας ανάμεσα σε δύο φατρίες (αυτές που είπαμε πριν), έξι κλάσεις (Warrior, Esper, Spellslinger, Stalker, Medic, Engineer) και οκτώ φυλές (Cassian, Draken, Mechari, Chua, Humans, Granok, Aurin, Mordesh). Ξέρεις, κλασικά κάποιοι είναι tanks, κάποιοι κάνουν το DPS και κάποιοι τους healer. Μετά από όλα αυτά πρέπει να διαλέξεις και το «μονοπάτι» (path) που θα ακολουθήσει ο χαρακτήρας σου (Soldier, Explorer, Settler, Scientist) ξεκλειδώνοντας το αντίστοιχο bonus περιεχόμενο ανάλογα με το path που θα επιλέξεις.

    Διάβασε το υπόλοιπο κείμενο στο gameslife. Πραγματικά αξίζει! ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles