17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Wind ανασχεδιάζει τα καταστήματά της!

    Η Wind παρουσίασε σήμερα σε συνεργάτες και Τύπο τη νέα μορφή των καταστημάτων της, όπως αυτά θα διαμορφωθούν το επόμενο διάστημα, με έμφαση στη διευκόλυνση του πελάτη και την πιό ευχάριστη εξυπηρέτηση και παραμονή του σε αυτά.

    καταστηματα wind (4)

    Το νέο concept σχεδιάστηκε και πήρε σάρκα και οστά με την αρωγή του μεγαλύτερου διεθνούς γραφείου εξειδίκευσης στο brand & retail design, της Allen International και συνδυάζει τις κλασικές προθήκες προϊόντων με οθόνες αφής στις οποίες οι πελάτες μπορούν να δούν πληροφορίες, να συγκρίνουν προϊόντα και να χρησιμοποιήσουν το έξυπνο λογισμικό που δημιούργησε η Wind, για εύκολη επιλογή προγραμμάτων συμβολαίων και καρτοκινητής. Επίσης, στα καταστήματα θα υπάρχουν γωνιές χαλάρωσης για τον πελάτη, όπου θα μπορεί να κάθεται και να πλοηγείται μέσω των παρεχόμενων tablets αλλά και να περιεργάζεται τη συσκευή που τον ενδιαφέρει, αλλά και “business” σημεία όπου οι εταιρικοί πελάτες θα μπορούν να ενημερώνονται από το προσωπικό για οτιδήποτε επιθυμούν.

    καταστηματα wind καταστηματα wind (9)

    Ο Κώστας Τσαγκανός, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της WIND Ελλάς δήλωσε κατά την επίσημη πρώτη παρουσίαση η οποία έλαβε χώρα στο κατάστημα που στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας: «Με τα νέα μας καταστήματα στην ουσία ξανα-συστήνουμε τη WIND στη λιανική αγορά. Οι θετικές αλλαγές που έχουμε κάνει ως εταιρεία, ως δίκτυο, ως brand, η δυναμική που έχουμε, αποτυπώνεται πλέον και στα καταστήματά μας. Πρόκειται για μια συνολικά νέα προσέγγιση στη λιανική αγορά. Αλλάζουμε τελείως την εμπειρία που είχε ο πελάτης και δημιουργούμε ένα κατάστημα ψηφιακό, καινοτομικό, μοναδικό στην ελληνική αγορά, που είναι όμως ιδιαίτερα ανθρώπινο και φιλικό».

    καταστηματα wind (6) καταστηματα wind (3) καταστηματα wind (8) καταστηματα wind (7) καταστηματα wind (2)

    Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, ήδη μέσα στο Σεπτέμβριο θα λειτουργούν 12 ανανεωμένα καταστήματα WIND σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, ενώ έως το τέλος του 2014 θα λειτουργήσουν συνολικά 40 νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Απώτερος στόχος είναι η ανανέωση, στα ίδια πρότυπα, όλων των καταστημάτων του δικτύου Wind, με μια επένδυση που ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles