12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    WIND ONE UNLIMITED: Νέο πρόγραμμα με Απεριόριστα DATA, Απεριόριστη Ομιλία και Yπερ-υψηλές ταχύτητες!

    H WIND Ελλάς απαντά στις απαιτήσεις της εποχής και των συνδρομητών της και δίνει την απόλυτη ελευθερία και δυνατότητες, τόσο στο Internet όσο και στη φωνή. Απελευθερώνει την επικοινωνία με απεριόριστα DATA και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους από σταθερό και κινητό φέρνοντας  μία νέα εποχή, χωρίς περιορισμούς και εκπλήξεις, στη συνδεσιμότητα.

    «Ο πελάτης σήμερα αναζητά εμπειρία,  αποκλειστικά προνόμια και άψογη εξυπηρέτηση. Θέλει προϊόντα και υπηρεσίες που θα καλύπτουν ολιστικά τις ανάγκες του και θα εξελίσσονται μαζί με αυτές. Με τη δημιουργία του WIND ONE Unlimited απαντάμε στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία επικοινωνίας χωρίς εκπλήξεις και χωρίς περιορισμούς. Δεν είναι ένα ακόμα νέο πρόγραμμα αλλά η επόμενη μέρα στην επικοινωνία», ανέφερε σχετικά ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικού Μάρκετινγκ της WIND.

    Με το WIND ONE οι συνδρομητές επωφελούνται από εξαιρετικά προνόμια εμπειρίας πελάτη, όπως απευθείας εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι αν χρειαστεί , ή απομακρυσμένη επίσκεψη μέσω ψηφιακών εργαλείων (video κλήση). Επιπλέον με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE οι συνδρομητές απολαμβάνουν την μεγαλύτερη διαθέσιμη ταχύτητα έως 100Mbps χωρίς έξτρα κόστος.

    Στη δυναμική τηλεοπτική επικοινωνία του νέου προγράμματος WIND ONE Unlimited οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρουν ελληνικές λέξεις που να αποτυπώνουν την ονομασία «Unlimited» μέσα από τις δικές τους βιωματικές και ανατρεπτικές καταστάσεις. Όπως και να το πει κάποιος «Αμαρκάριστα, αβίαστα, αβασάνιστα, αβέρτα, ανεμπόδιστα, ακατάπαυστα…» το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ελευθερία στην επικοινωνία.

    Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα WIND ONE Unlimited και να απογειώσουν τις δυνατότητές τους μέσα από το Δίκτυο Κινητής & Σταθερής Νέας Γενιάς της WIND, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί με το WIND 5G.

    Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, στο 13800 και στα κατάστημα WIND.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles