21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    WIND Ελλάς και PayPal πάνε πακέτο στην… καρτοκινητή!

    Όλοι οι συνδρομητές WIND F2G και Q μπορούν τώρα να ανανεώσουν με ευκολία τις προ-πληρωμένες συνδρομές μέσω PayPal – είτε online ή μέσω των mobile εφαρμογών των πακέτων F2G & Q. Οι πελάτες έχουν πλέον την δυνατότητα ταχύτατης και ασφαλούς ανανέωσης χρόνου ομιλίας με ελάχιστα κλικ, χωρίς να υποχρεούνται να πληκτρολογήσουν τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας τους και αποφεύγοντας την κοινοποίηση προσωπικών οικονομικών στοιχείων.

    PayPal_logo

    Ήδη, πολλοί Έλληνες προτιμούν τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, τον οποίον και ανανεώνουν μέσω των φορητών συσκευών τους. Επιλέγουν την ευέλικτη λύση της προπληρωμής, καθώς αυτή τους διευκολύνει να οργανώσουν τα προσωπικά έξοδα της κινητής τηλεφωνίας και, ταυτόχρονα, να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προϋπολογισμού τους. Η PayPal προσφέρει έναν ταχύτερο και ακόμα πιο άνετο τρόπο να προσθέτεις χρόνο ομιλίας στο τηλέφωνό σου. Μπορείς να τον ανανεώσεις online, μέσω των ιστοσελίδων www.f2g.gr και www.myq.gr ή με τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας των F2G & Q, ξεχνώντας πλέον τις κάρτες scratch, καθώς και την επίσκεψη σε φυσικά καταστήματα.

    Η ανανέωση χρόνου ομιλίας στο κινητό σου με την υπηρεσία PayPal διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείς στο www.wind.gr, να διαλέξεις λογαριασμό F2G ή Q, να επιλέξεις το ποσό που θέλεις να προσθέσεις και τέλος, να επιβεβαιώσεις την πληρωμή μέσω PayPal. Αυτό ήταν! Εναλλακτικά, η ανανέωση με την PayPal μπορεί να γίνει επίσης απευθείας μέσω των mobile εφαρμογών των F2G &Q.

    Η WIND και η PayPal σχεδιάζουν να επεκτείνουν και να εδραιώσουν την συνεργασία τους στο εγγύς μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles