21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο «αγαπούλας» και το νέο… αστέρι του στη νέα διαφήμιση της Wind

    Σας έλειψαν οι διαφημίσεις της Wind με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας και τις διαπλοκές που τον είχαν οδηγήσει στη φυλακή; Μην ανησυχείτε, ο απίθανος Τάκης Σπυριδάκης επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, και αυτό δεν είναι υπερβολή! Το νέο επίτευγμα του «αγαπούλα» προέδρου είναι να βρει ένα νέο αστέρι των γηπέδων, για να τον παρουσιάσει στους φιλάθλους αλλά και στους μετόχους, και το κατάφερε… δηλαδή περίπου.

    Πρόκειται για ένα άγνωστο «ταλέντο», τον οποίο έκανε μεταγραφή από τη… Φανάρ Μπαχτσέ. Ναι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Όσοι έχετε δει ήδη τη διαφήμιση, ή τη δείτε παρακάτω, θα καταλάβετε. Το νέο αστέρι της ομάδας λοιπόν είναι ο Πίου το πιστόλι, που ρίχνει σουτ από τα αποδυτήρια και καταλήγουν στο τέρμα… κάτι που αν θέλουμε το πιστεύουμε.

    Ο σκοπός της διαφήμισης, εκτός βέβαια από το να μας κάνει να λυθούμε στα γέλια, είναι να μας ενημερώσει για το δίκτυο 3G της Wind. Χρησιμοποιώντας smartphones, tablets, laptops και κοινωνική δικτύωση, μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα σχόλια σας με την ταχύτητα που προσφέρει η υποδομή 3G της εταιρείας.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles