15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    WIND VISION: «Multiscreen» ονομάζεται το καλύτερο φετινό αντηλιακό με δείκτη προστασίας 60+ συνδρομητικά κανάλια

    Καυτό και το φετινό καλοκαίρι μας καλεί να βγούμε από τα σπίτια μας για να ψάξουμε νέες εμπειρίες ενώ η WIND VISION υπόσχεται στους μικρούς και μεγάλους θεατές της, τον πιο δροσερό τρόπο να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με αδρεναλίνη στο φουλ, στο εξοχικό αλλά και στην παραλία, χωρίς να χάσουν λεπτό από τις αγαπημένες τους εκπομπές και σειρές.

    Wind Vision Summer Mood

    «Multiscreen» ονομάζεται το καλύτερο φετινό αντηλιακό με δείκτη προστασίας 60+ συνδρομητικά κανάλια, για να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλης της οικογένειας. Η WIND VISION πάει διακοπές μαζί με τους συνδρομητές της, αφού προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης του περιεχομένου της επιλογής τους, τόσο από το smartphone όσο και από το tablet, απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή στη φορητή τους συσκευή μέσα από τα Play Store και App Store.

    Για τους fan της ενημέρωσης, τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά κανάλια από όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμα για να προσφέρουν Live ενημέρωση όποτε το επιθυμούν, όπου κι αν βρίσκονται. Μια πληθώρα αθλητικών καναλιών βρίσκεται στη διάθεση των χρηστών για να καλύψει και τα πιο extreme γούστα. Αλλά και για εκείνους που αναζητούν τη well-being πτυχή στη ζωής τους, ένα χορταστικό Lifestyle περιεχόμενο τους περιμένει για να ανακαλύψουν την τελευταία λέξη στη μόδα, την υγεία, την ευεξία και όλες τις σύγχρονες τάσεις.

    Για τον έφηβο και το παιδί της οικογένειας που, επιτέλους, έχουν χρόνο μόνο για εξωσχολικές ασχολίες, μπορούν αδιάκοπα να ευχαριστηθούν δημοφιλείς σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές, μουσική, εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ και αμέτρητα παιδικά προγράμματα μέσα από τα καλύτερα παγκόσμια κανάλια.

    Οι συνδρομητές μπορούν χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η WIND VISION να απελευθερώσουν το πνεύμα τους αυτό το καλοκαίρι και να ταξιδέψουν όπου επιθυμούν μαζί με το πρόγραμμα της επιλογής τους. Με δυνατότητα παρακολούθησης από 4 φορητές συσκευές, και 2 από αυτές μάλιστα ταυτόχρονα με τον αποκωδικοποιητή, κάθε οικογένεια μπορεί να απολαύσει αδιάληπτα αυτό που θέλει, όπου το θέλει.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες της WIND VISION οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να βρουν σε όλα τα καταστήματα WIND και online στο www.wind.gr. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν εδώ για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή WIND VISION. 

    -ΤΕΛΟΣ-

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles