22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Wind W και ZTE Blade V. Δύο λόγοι να έχεις smartphone

    Ο πανάρχαιος και δοκιμασμένος κανόνας της ηλεκτρομηχανικής, επιβεβαιώνεται από τη Wind και τη ΖΤΕ. Ο κανόνας λέει: «ό,τι δουλεύει, μην το πειράζεις…» και στην περίπτωση μας μάλιστα επεκτείνεται ως εξής: «αφού δούλεψε… επανέλαβέ το!».

    ZTE

    Έτσι, τρία περίπου χρόνια μετά το λανσάρισμα και την τεράστια επιτυχία του ZTE Blade, η Wind θεώρησε ότι έχει πλέον έρθει η ώρα για να επαναλάβει το πετυχημένο εγχείρημα και μάλιστα από ακόμη καλύτερη θέση. Το δίκτυό της έχει πλέον αναβαθμιστεί στο μεγαλύτερο μέρος του και είναι έτοιμο ν’ ανταποκριθεί στα “data hungry” smartphones.

    Τα αποτελέσματα από την κίνηση του δικτύου της Wind , δείχνουν του λόγου το αληθές, αφού η ροή των δεδομένων διπλασιάστηκε, ενώ οι κάτοχοι smartphone αυξήθηκαν κατά 26%, φέρνοντας την στα επίπεδα του ανταγωνισμού.

    Ταυτόχρονα, είναι ξεκάθαρο ότι και η αγοραστική κίνηση από πλευράς smartphones συγκεντρώνεται στην περιοχή κάτω των 200€ (74%) ενώ ακόμα περισσότερος συνωστισμός παρατηρείται στην περιοχή κάτω των 150€.

    Έτσι η ιδανική παρέα για το W δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα δυνατό smartphone σε επίπεδο τιμής που να λειτουργήσει σαν γέφυρα για τη μετάβαση των πελατών από τη φωνή στα δεδομένα και από τα feature phones στα smartphones.

    Στο ΖΤΕ Blade V λοιπόν, συναντιέται μία οθόνη IPS 4’’ και ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1,2GHz, χωρίς να έχουν πρόβλημα κάτω από τα πόδια τους να βρίσκεται το ταμπελάκι που περήφανα γράφει 159€. Αυτό σε απλά ελληνικά δεν είναι τίποτε παραπάνω από το απόλυτο ραντεβού της προσφοράς με τη ζήτηση.

    Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά ZTE BLADE V
    • Επεξεργαστής 4πύρηνος επεξεργαστής 1.2GHz
    • Κάμερα 5MP με autofocus & flash
    • Οθόνη 4’ τεχνολογίας IPS με απόλυτη ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων
    • Χωρητικότητα 4GB εσωτερική μνήμη

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles