16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    WIND: Υποστήριξε το Διεθνή Διαστημικό Διαγωνισμό της NASA

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός “Nasa Space Apps Challenge 2019” με την προσφορά ασύρματου Internet της WIND.

    Ο διεθνής διαστημικός διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Greek Newspace Society και πραγματοποιήθηκε  για 2η φορά στον Πειραιά με την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

    WIND_NASA Space Apps Challenge

    Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019, στο χώρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Data Bootcamp) και στο χώρο του Ο.Λ.Π., 110 νέοι ερευνητές (προγραμματιστές, επιστήμονες, μηχανολόγοι, σχεδιαστές και καλλιτέχνες) συνεργάστηκαν για την επίλυση προβλημάτων διαστημικής τεχνολογίας και κοινωνικών αναγκών, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του πλανήτη ΓΗ, χρησιμοποιώντας τα ανοικτά δεδομένα της NASA.

    Η WIND, στηρίζοντας σταθερά την καινοτομία και τις ερευνητικές νεανικές δράσεις, προσέφερε ασύρματο Internet στο κτήριο του Ο.Λ.Π. απαντώντας στην διαστημική πρόκληση και επιτυγχάνοντας τις καλύτερες δικτυακές επιδόσεις για τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Space Apps Challenge 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles