21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το OneTouch Fierce XL είναι το οικονομικό Windows 10 phone που θέλει να ξεχωρίσει!

    Η Microsoft δεν είναι τελικά η μοναδική εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή Windows 10-based smartphones, καθώς κι’ άλλες κατασκευάστριες εταιρείες έχουν αρχίσει να δηλώνουν την στήριξη τους στο νέο OS που φαίνεται ότι διαθέτει τη δυναμική για να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό. H Alcatel είναι μία από αυτές, καθώς έχει στα σκαριά ένα νέο Windows 10 phone το οποίο κινείται στην low-to-mid range κατηγορία.

    Altecel Fierce XL

    Το εν λόγω μοντέλο πρόκειται για το OneTouch Fierce XL, μία συσκευή η οποία έρχεται με οθόνη στις 5.5 ίντσες ποιότητας στα 720p, κύρια κάμερα στα 8MP, selfie camera στα 2MP, Snapdragon 210 SoC, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη για VoLTE και Wi-Fi Calling 2.0 και μη αφαιρούμενη μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.500mAh. Παρατηρώντας τα specs του Fierce XL καθίσταται σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή, η οποία κινείται στο μεταίχμιο ανάμεσα στη low-range και mid-range και εάν συνυπολογίσουμε ότι θα τρέχει Windows 10 είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα προσφέρει μία ικανοποιητική εμπειρία στον χρήστη του. Το Alcatel OneTouch Fierce XL θα στοιχίζει λιγότερο από 100$ και εάν κρίνουμε από τα specs του σε συνδυασμό με την τιμή του δεν αποκλείεται να αποτελέσει ένα από τα πιο προσιτά Windows 10 phones της αγοράς (άγνωστό ακόμη το πότε θα το δούμε στην χώρα μας)… Τέλος, αξίζει να προσθέσουμε ότι το Fierce XL κυκλοφορεί και σε Android version.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles