15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι 110 εκατομμύρια συσκευές τρέχουν τα Windows 10!

    H Microsoft στο πρόσφατο event που διοργάνωσε δεν παρουσίασε μόνο τα νέα Lumia και το νέο Surface Pro 4, αλλά παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν στις συσκευές που τρέχουν το νέο λειτουργικό Windows 10, αλλά και για τις άλλες υπηρεσίες της. Όπως έγινε γνωστό από τα τέλη Ιουλίου μέχρι σήμερα, τα Windows 10 βρίσκονται εγκατεστημένα σε περισσότερες από 110 εκατομμύρια συσκευές.

    Windows 10

    Το παραπάνω νούμερο σαφώς και ικανοποιεί τους υπευθύνους της Microsoft, οι οποίοι θεωρούν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή αρχή. Με 110 εκατομμύρια Windows 10 συσκευές να «φορούν» το νέο λειτουργικό, ο στόχος του 1 δισεκατομμυρίου Windows 10 smartphones, tablets και PCs μέσα σε 2 με 3 χρόνια μπορεί να επιτευχθεί. Επιπλέον, το στέλεχος της Microsoft, Terry Myerson, έδωσε στη δημοσιότητα και στοιχεία που αφορούν στο νέο browser της εταιρείας Microsoft Edge, όπου όπως αποκαλύφθηκε 650 δισεκατομμύρια σελίδες έχουν ανοιχθεί μέσω του νέου browser, ενώ μάλιστα οι gamers έχουν streamάρει gameplay footage (από το Xbox σε Windows 10-based συστήματα), το οποίο ξεπερνάει τα 120 χρόνια σε διάρκεια! Επιπλέον, η Microsoft ανέφερε ότι το Windows app Store δέχθηκε 1 δισεκατομμύριο «επισκέψεις» από Windows 10 συστήματα, ενώ η εικονική βοηθός Cortana απάντησε σε ένα δισεκατομμύριο ερωτήσεις. Ο αριθμός των 110 εκατομμυρίων συσκευών αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο τον προσεχή Δεκέμβριο, καθώς θα ξεκινήσει το roll-out του Windows 10 Mobile για τα παλαιότερα Lumia…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles