18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Windows 10 Mobile update θα καθυστερήσει κι άλλο (και η υπομονή εξαντλείται…)!

    H κυκλοφορία του πολυπόθητου Windows 10 Mobile Update για τις συσκευές που φέρουν Windows Phone 8.1 έχει μετατραπεί πλέον σε ένα “μίνι-σίριαλ”, καθώς όλο για Windows 10 Mobile update ακούμε και (δυστυχώς) update δεν βλέπουμε! Από τον Σεπτέμβριο του 2015, περάσαμε στο Νοέμβριο και στον Ιανουάριο και τελικά το update εξακολουθεί και παραμένει… άφαντο!

    Windows 10 Mobile 2

    Αναμφίβολα, ύστερα από όλες αυτές τις καθυστερήσεις οι Windows Phone users παλαιότερών Lumia μάλλον δεν περνούν και τις καλύτερες μέρες τους και το μόνο βέβαιο είναι ότι η υπομονή τους έχει αρχίσει να εξαντλείται. Σύμφωνα μάλιστα με ένα τελευταίο report, η αναβάθμιση (που πλέον μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας) θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Αυτή η κίνηση από την μεριά της Microsoft θα μπορούσε να έχει μία κάποια λογική βάση, καθώς μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Lumia 650, ενώ στα τέλη του επόμενου μήνα διεξάγεται το MWC στη Βαρκελώνη (οπότε δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα για τις μελλοντικές κινήσεις της Microsoft στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας). Οι μόνοι τυχεροί που μπορούν να απολαύσουν αυτή τη στιγμή τα Windows 10 στο κινητό τους είναι οι κάτοχοι Lumia 950, Lumia 950 XL και Lumia 550, όπως επίσης και τα μέλη του insider programme. Ας ελπίσουμε ότι το update θα είναι έτοιμο σε λίγες μέρες, καθώς δεν είναι λίγοι οι χρήστες των Windows Phones που έχουν εκνευριστεί με την μεγάλη καθυστέρηση της mobile έκδοσης του νέου OS της Microsoft.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles