22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκίνησε επίσημα το roll-out του Windows 10 Mobile για τις συσκευές με Windows Phone 8.1!

    Η μεγάλη μέρα που περίμεναν χιλιάδες χρήστες παλαιότερων Windows Phone (επιτέλους) έφτασε, καθώς σήμερα ξεκίνησε επίσημα η διάθεση του λειτουργικού Windows 10 Mobile με τη μορφή του update. Οι κάτοχοι Windows Phone 8.1 συσκευών χρειάστηκε να περιμένουν για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι να εκκινήσει η διαδικασία αναβάθμισης στο νέο OS, καθώς η αρχική ημερομηνία που υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε η διαδικασία του update ήταν μέσα στο Δεκέμβριο του 2015

    Windows 10 Mobile 2

    Παρόλα αυτά, από ότι φάνηκε οι υπεύθυνοι της Microsoft χρειάστηκαν πολύ περισσότερο χρόνο τελικά (από ότι είχαν αρχικά υπολογίσει) για να μπορέσουν να καταστήσουν το Windows 10 Mobile OS πιο σταθερό και ασφαλές, για αυτό και η καθυστέρησης του πολυπόθητου update ξεπέρασε τους 3 μήνες! Μαζί με την ανακοίνωση της επίσημης έναρξης της κυκλοφορίας του update η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα και τις συσκευές που υποστηρίζουν το νέο λειτουργικό. Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες μέρες τα κάλλη του Windows 10 Mobile θα μπορούν να απολαμβάνουν οι χρήστες των… Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (με 1GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 και Lumia 930. H Microsoft για να βοηθήσει τους χρήστες να προχωρήσουν στο update των συσκευών της έχει δημιουργήσει μία ειδική εφαρμογή, ονόματι Windows 10 Mobile Upgrade Advisor, που διατίθεται στο Windows Store και η οποία βοηθάει τους users στο να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τη διαδικασία αναβάθμισης των Windows Phone 8.1 συσκευών τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles