16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H mobile version των Windows 10 ενδεχομένως να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο!

    H Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει ότι τα Windows 10 για desktops και laptops αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στις 29 Ιουλίου. Ως εδώ όλα καλά, όμως αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι το πότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το νέο λειτουργικό στα smartphones και στα tablets. Σύμφωνα με ένα slide της Microsoft από μία παρουσίαση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ενδέχεται η mobile version των Windows 10 να κυκλοφορήσει στα τέλη του Γ’ Τριμήνου, κάτι που σημαίνει κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο.

    Windows 10 FOR PHONES MAIN

    Εάν τελικώς το εν λόγω slide επαληθευτεί, τότε όλες οι mobile συσκευές θα αρχίσουν να δέχονται το νέο OS με τη μορφή update. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την Microsoft αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της mobile έκδοσης των Windows 10, ωστόσο όλα συνηγορούν ότι το νέο OS θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Άλλωστε, το launch του iOS 9 της Apple τοποθετείται μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, για αυτό δεν αποκλείεται η Microsoft να επιχειρήσει να κάνει ρελάνς στη μεγάλη της αντίπαλο, κυκλοφορώντας το Windows 10 Mobile περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, οι φήμες αναφέρουν ότι με αφορμή το νέο λειτουργικό, η Microsoft ήδη ετοιμάζει δύο high-end Lumia phones, τα οποία το πιθανότερο είναι να τα ρίξει στην αγορά γύρω στο Σεπτέμβριο, λανσάροντας τα στην αγορά ως τα πρώτα που smartphones, τα οποία έρχονται με προεγκατεστημένα με τα Windows 10. Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων λοιπόν που κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσουν να γίνουν από την Microsoft

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles