15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Windows 11: 21 ακόμη χώρες στη λίστα υποστήριξης Android apps!

    Ένα από τα  πιο ενδιαφέροντα features των Windows 11, δεν είναι άλλο από την υποστήριξη Android apps μέσω του Microsoft Store, στο οποίο περιλαμβάνονται εφαρμογές οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες μέσω του Windows App Store. Αυτό πρόκειται για ένα τεράστιο άνοιγμα από την μεριά της Microsoft, το οποίο παράλληλα δίνει μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, ευελιξία και περισσότερο έλεγχο στους ίδιους τους developers.

    Το εν λόγω feature δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές, ωστόσο το ευχάριστο νέο είναι ότι η λίστα των χωρών στις οποίες υποστηρίζονται τα Android apps μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, μέσω του πιο πρόσφατου WSA (Windows Subsystem for Android), μια σειρά από χώρες θα μπορέσουν να προσθέσουν τις εφαρμογές Android μέσω του Windows 11 app store. Συγκεκριμένα, το WSA για Windows 11 κυκλοφορεί τώρα σε χρήστες σε περιοχών όπως: Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γκέρνσεϊ, Ιρλανδία, Isle of Man, Ιταλία, Ιαπωνία, Τζέρσεϊ, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μονακό, Σαν Μαρίνο, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Πόλη του Βατικανού/Αγία Έδρα.

    Χάρη σε αυτήν την ενημέρωση, περισσότεροι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια περιορισμένη επιλογή εφαρμογών Android που μπορούν να ληφθούν από το Microsoft Store. Η Microsoft αναφέρει ότι το μηχάνημα σας πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 8GB μνήμης RAM (συνιστάται 16 GB), SSD, Intel core i3 8ης γενιάς ή μεταγενέστερο μοντέλο και η ρύθμιση virtual  machine πρέπει επίσης να είναι ενεργοποιημένη.

    Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη εφαρμογών Android στον υπολογιστή σας Windows (WSA), μπορείτε να μεταβείτε στο Microsoft Store > να πραγματοποιήσετε λήψη του “Amazon Appstore” και να εγκαταστήσετε το “Υποσύστημα Windows για Android” όταν σας ζητηθεί. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Amazon Appstore και συνδεθείτε με έναν λογαριασμό Amazon για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές από το Amazon Appstore, αλλά υπάρχουν τρόποι για να φορτώσετε τις εφαρμογές στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles