13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Windows 365 στο cloud: Ποιο θα είναι το κόστος τους;

    H Microsoft είναι γνωστό ότι επενδύει πολλά στο cloud της, ανεβάζοντας διαρκώς νέες υπηρεσίες στο… σύννεφο! Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, η εταιρεία κολοσσός της τεχνολογίας έχει στα σκαριά μια streamable έκδοση των Windows 10 (και φυσικά και των επερχόμενων Windows 11), η οποία θα δίνει τεράστιες δυνατότητες στους χρήστες, καθώς θα μπορούν να έχουν λειτουργικό σύστημα Windows από οπουδήποτεοποτεδήποτε! H Microsoft αναφέρθηκε σε πολλά στοιχεία των Windows 365, ωστόσο ένα ερώτημα που λογικά καίει τους users είναι το ποιο θα είναι το κόστος της υπηρεσίας, η οποία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 2 Αυγούστου.

    Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το συνολικό κόστος της υπηρεσίας θα ανέρχεται στα 31 δολάρια το μήνα ανά χρήστη. Η συνδρομή αυτή θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρήσης σε 2 CPUS και θα απαιτεί 4GB RAM, προσφέροντας 128GB σε storage. Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα υπάρχουν και άλλες επιλογές στις συνδρομές, παρόλα αυτά 31 ευρώ σε μηνιαία βάση δεν είναι και λίγα χρήματα. Φυσικά, η ύπαρξη μιας υπηρεσίας αυτού του τύπου προσφέρει μεγάλη ελευθερία και ευελιξία. Αυτό είναι που άλλωστε θα «πληρώνει» ο χρήστης. Για να δούμε τι θα παίξει στις 2 Αυγούστου, όπου η Microsoft θα ανακοινώσει και επίσημη την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles