19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Windows 8.1 Update 1. Διαρρέει online η πολυαναμενόμενη ενημέρωση

    Το Windows 8.1 update 1 (το οποίο είχαμε δει σε screenshots από τον WZor πριν λίγες μέρες) διέρρευσε σήμερα σε πολλά file sharing sites, πριν από το επίσημο ντεμπούτο του το Μάρτιο.

    Το “early build”, σύμφωνα με το The Verge που δοκίμασε τη νέα έκδοση, συμπεριλαμβάνει σειρά από αλλαγές της Microsoft, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

    Windows 8.1 update 1

    Η πιο εμφανής αλλαγή είναι ίσως η χρήση μίας νέας μπάρας τίτλου για τις Windows 8-style apps της Microsoft, που σας επιτρέπει να κλείσετε, να ελαχιστοποιήσετε και να κάνετε snap εφαρμογές side-by-side με τη βοήθεια ενός mouse. Βελτιώσεις έγιναν ακόμη στην οθόνη εκκίνησης, όπου με δεξί κλικ στα Live Tiles εμφανίζεται ένα μενού με επιλογές για να κάνετε resize, unpin κ.λπ.

    Επιπλέον, μία νέα επιλογή σας επιτρέπει να εμφανίζετε τις Store apps στο taskbar, ενώ η Microsoft φέρνει επίσης ένα search button και την επιλογή shutdown απευθείας στο Windows 8.1 Start Screen. ενώ το παρόν δίνουν και άλλα Desktop tweaks.

    Υπενθυμίζουμε ότι η τελική έκδοση για τα Windows 8.1 update 1 αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου, οπότε αν δεν σας αρέσουν τα ρίσκα και οι πειραματισμοί, καλό θα είναι να περιμένετε έως την επίσημη διάθεσή της.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles