15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft δημοσίευσε (κατά λάθος) teaser των Windows 9!

    Η Microsoft China σε post στο Weibo αποκαλύπτει κατά λάθος ένα πρώτο teaser από τα… Windows 9.

    Η νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft έρχεται με αρκετές αλλαγές, με την εταιρεία να ρωτάει το κοινό στο post που δημοσίευσε: “ποια είναι η γνώμη του για την επαναφορά του start menu”.

    windows-9-teaser

    Το post, που συμπεριλάμβανε και ένα logo από τα Windows 9, αφαιρέθηκε σύντομα, κάτι που σημαίνει ότι δημοσιεύτηκε… κατά λάθος!

    Σίγουρα, πάντως, αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι τα Windows 9 έρχονται σύντομα. Οι φήμες θέλουν το event ανακοίνωσής τους να πραγματοποιείται στις 30 Σεπτεμβρίου όπως έχουμε ξαναγράψει, με το πρώτο preview τους να δίνεται στους developers την ίδια ημέρα ή ελάχιστα αργότερα.

    Η επόμενη έκδοση των Windows αναμένεται να προσφέρει στους developers μία πρώτη ματιά στο νέο mini Start Menu που ετοιμάζει η Microsoft, παράλληλα με την κατάργηση της Charm bar, καθώς και άλλες αλλαγές στο User Interface του λειτουργικού. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν πως η Microsoft εργάζεται και πάνω σε μία έκδοση με ενσωματωμένη μία πρώιμη version του φωνητικού βοηθού Cortana, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμο αυτό το χαρακτηριστικό στο πρώτο preview των”Threshold”.

    Αναμένουμε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles