21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Windows Phone 7.5 Tango: Ότι θέλεις να ξέρεις για το νέο update που θα κατεβάσεις τον Απρίλιο

    Οι πληροφορίες για το Tango που διέρρεαν σταδιακά όλο αυτό τον καιρό, την νέα αναβάθμιση του λειτουργικού Windows Phone, συνηγορούσαν όλες σε ένα πράγμα: Ότι το Tango θα έφερνε το Windows Phone πιο κοντά σε περισσότερο κόσμο. Πώς θα γινόταν αυτό; Έπρεπε το λειτουργικό να μπορεί να υποστηρίζεται από οικονομικότερες συσκευές που θα διατεθούν σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Κίνα.

    Έτσι λοιπόν, την νέα έκδοση του λειτουργικού την είδαμε να παρουσιάζεται στο νέο Nokia Lumia 610. Με επεξεργαστή στα 800 MHz και RAM στα 256ΜΒ είναι η καλύτερη δήλωση πως το νέο update θα υποστηρίζει και χαμηλότερων προδιαγραφών συσκευές, που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

    Φυσικά, τα προσιτά Windows Phones δεν θα έχουν τις ίδιες δυνατότητες που έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Δηλαδή, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Local Scout του Bing γιατί θα υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα των data που θα μπορούν να ανταλλάσσουν αυτές οι συσκευές, ή δεν θα επιτρέπεται το αυτόματο upload των φωτογραφιών στο SkyDrive, για τον ίδιο λόγο.

    Η Microsoft υποστηρίζει πως το 95% των εφαρμογών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Windows Phone Marketplace θα μπορούν να «τρέξουν» και στις συσκευές με τις χαμηλότερες προδιαγραφές, αλλά οι κατασκευαστές εφαρμογών θα ήταν καλό να τις δοκιμάσουν και να ετοιμάσουν και τα απαραίτητα updates, όπου αυτά χρειάζονται. H εταιρεία δίνει ένα SDK update εδώ ώστε να μπορούν να κάνουν οι developers τους απαραίτητους ελέγχους.

    Πέρα όμως από το τι θα υποστηρίζουν οι χαμηλών προδιαγραφών συσκευές που θα «φοράνε» το Windows Phone Tango, όλοι εμείς που ήδη διαθέτουμε συσκευές WP7 ένα από τα πράγματα που θα δούμε να αλλάζουν τον Απρίλιο που θα είναι διαθέσιμο το Tango update είναι τα MMS. Ναι, MMS. Με τη νέα αναβάθμιση θα μπορεί κανείς σε ένα μήνυμα να επισυνάψει τόσο φωτογραφία, όσο και βίντεο ή φωνητική εγγραφή.

    Ναι δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς θα θέλαμε να βλέπαμε περισσότερες βελτιώσεις στην διαδικασία των push notifications, ή στις αναζητήσεις μεταξύ των επαφών. Αλλά γι αυτά θα αναμένουμε τα Windows (Phone) 8 Αpollo.

    Πηγή: WindowsTeamBlog

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles