23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Απρίλιο έρχονται τα Windows Phone 8.1 με notification center και ψηφιακή βοηθό (φήμες)

    Να που η ζωή των Windows Phone fans, αρχίζει να έχει ενδιαφέρον. Αναφορές θέλουν την Microsoft να ανακοινώνει την διάθεση των Windows Phone 8.1, τον ερχόμενο Απρίλιο, κατά την διάρκεια του  συνεδρίου Build. Αν και η πρόσκληση που έφτασε και στα δικά μας χέρια την Κυριακή, δεν διαρρέει απολύτως τίποτα για Windows Phone 8.1, οι αναφορές των συντακτών επιμένουν και δίνουν λεπτομέρειες για δύο νέα χαρακτηριστικά, που περίμεναν οι χρήστες αρκετό καιρό.

    windows_phone_8_1

    Τα Windows Phone 8.1 σύμφωνα με φήμες, θα διαθέτουν (επιτέλους) κέντρο ειδοποιήσεων, όπως υπάρχει ήδη για iOS και για Android. Έτσι, οι χρήστες Windows Phone ευελπιστούν πως θα έχουν εγκυρότερες και πιο έγκαιρες ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές τους.

    Οι ίδιες φήμες θέλουν τον Απρίλιο, η Microsoft να «δώσει» στα Windows Phone και την Cortana, τη νέα ψηφιακή βοηθό για τις συσκευές της Microsoft. Η Cortana μάλιστα, αναμένεται να αντικαταστήσει το Bing, εφόσον θα μπορεί να πραγματοποιεί αναζητήσεις που υποβάλλονται, είτε φωνητικά, είτε μέσα από το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο των Windows Phone.

    Η ερώτηση, φυσικά, των χιλίων δολαρίων για τα Windows Phone 8.1 είναι αν θα μπορέσουν να πάρουν την αναβάθμιση οι Windows Phone 8 συσκευές που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Κρίνοντας από την τακτική της Microsoft, πολύ πιθανόν, όχι. Για να δούμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles