24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Όλες οι συσκευές με Windows Phone 8 θα αναβαθμιστούν στα 8.1

    Αν είστε κάτοχοι κάποιου Windows Phone 8 smartphone θα χαρείτε να μάθετε πως η συσκευή σας σίγουρα θα λάβει το 8.1 update, είτε είναι low-end, είτε high-end.

    windowsphoneassistan

    Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο ίδιος o επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της πλατφόρμας, Greg Sullivan, σε συνέντευξή του στο Computerworld. Με βάση τα λεγόμενά του, όλες οι συσκευές με WP 8 θα αναβαθμιστούν σε 8.1, ενώ συνέχισε προοιωνίζοντας πως πιθανότατα θα δεχθούν και το επόμενο update που θα βγεί, όταν έρθει η ώρα!

    Εν ολίγοις, τον Απρίλιο ή λίγο αργότερα, ανάλογα με τον πάροχό σας και το πότε θα εκδώσει το update, θα «αναβαθμιστείτε» σε Windows Phone 8.1, το οποίο φέρνει αρκετές λειτουργικές βελτιώσεις, όπως φωνητικό «βοηθό» και γραμμή ειδοποιήσεων που θα κατεβαίνει με swipe down στο στυλ Android. Υπομονή, λοιπόν…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles