20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μέχρι και τα Windows Phone 8 θα διαθέτουν ραδιόφωνο σε λίγο. Τα iPhone;

    article-new_ehow_images_a00_3f_b8_strengthen-fm-radio-800x800

    Η Microsoft αποφάσισε να υποστηρίξει και πάλι την χρήση ραδιοφώνου στις Windows Phone 8 συσκευές της, κάτι που είχε ξεχάσει μετά τα Windows Phone 7 και ειδικά με την επέκταση του Mango Update, που είχαν οι περισσότερες συσκευές που κυκλοφόρησαν στην αγορά μαζικά. Έτσι, σε επόμενο update, όσοι έχετε Windows Phone 8 συσκευή ή θα αγοράσετε, θα μπορείτε να ακούτε ραδιόφωνο.

    Μέχρι και η Microsoft συνειδητοποιεί πως, επειδή δεν είναι όλοι συνδεδεμένοι, δεν υπάρχουν παντού στον κόσμο Wi-Fi ελεύθερα και δεν μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν μέρος από το data plan τους για να ακούν ραδιόφωνο μέσω internet όταν βρίσκονται στον δρόμο, χρειάζεται το παλιό, καλό, ραδιόφωνο.

    Η Apple;

    Όσο κι αν ένα iPhone θεωρείται ένα status symbol, στο οποίο καταφεύγουν άνθρωποι που δεν αγχώνονται για το αν θα πληρώσουν 5 ή 10 ευρώ παραπάνω σε data, όσο κι αν η Apple διαθέτει την μεγαλύτερη μουσική βιβλιοθήκη στο σύννεφο, μέσω του iTunes, μέσα από το οποίο κατεβάζετε μουσική και περιεχόμενο, το ραδιόφωνο, εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά διαδεδομένο μέσο, που προσφέρει δύο πράγματα: αμεσότητα και ελεύθερη πρόσβαση.

    Συνεπώς, μέχρι όλη η υφήλιος να είναι συνδεδεμένη στο Internet, πράγμα που το βλέπουμε να αργεί κάμποσα χρόνια, το ραδιόφωνο είναι μία αναγκαιότητα και τα smartphones, όσο κι αν έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο, έχουν σαν ένα βασικό δεδομένο ότι βασίζονται στη σύνδεση στο Internet για πάρα πολλά πράγματα. Στο Android, συνειδητοποίησαν νωρίς ότι η off line πρόσβαση στο ραδιόφωνο είναι μία αναγκαιότητα. Επιτέλους, το –ξανά- κατάλαβε και η Microsoft. Είναι καιρός να το καταλάβει και η Apple. Ελπίζουμε.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles