19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Windows Phone 8 Update 3. Επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft

    Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το Windows Phone 8 Update 3 – αυτό που έως τώρα γνωρίζαμε με τον κωδικό GDR3 και για το οποίο είχαν διαρρεύσει, έτσι κι αλλιώς, αρκετά χαρακτηριστικά.

    gdr3a

    Το νέο Update 3 (8.0.10512) είναι σχεδιασμένο για τις επερχόμενες συσκευές του λειτουργικού (ας μην ξεχνάμε ότι σε μερικές μέρες η Nokia ετοιμάζει παρουσίαση στο Abu Dhabi ανακοινώνοντας και το 6ιντσο Lumia 1520), προσφέροντας υποστήριξη για προηγμένο hardware, όπως o τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 800, καθώς και μεγάλων οθονών 5 ή 6 ιντσών ανάλυσης 1080p. Η Microsoft προσθέτει μάλιστα μία τρίτη στήλη στα “Live Tiles” της Start Screen των Windows Phone 8, ώστε να γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση των μεγαλύτερων οθονών που υποστηρίζει το update.

    Επιπλέον, η εταιρεία σημειώνει ότι έχουν γίνει εκατοντάδες βελτιώσεις στον τομέα της απόδοσης, ενώ το “παρών” δίνουν και πολλές χρήσιμες προσθήκες, όπως το νέο χαρακτηριστικό Driving Mode που περιορίζει τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος κατά τη διάρκεια της οδήγησης, βελτιωμένο Internet sharing με Windows 8.1 συσκευές, χρήση customized μηνυμάτων σε περισσότερες εφαρμογές, επιλογή για rotation lock της οθόνης, καλύτερη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου του τηλεφώνου και των temporary files, εύκολο κλείσιμο εφαρμογών, καλύτερη σύνδεση Bluetooth, καθώς και set-up του Wi-Fi άμεσα κατά την πρώτη ενεργοποίηση του τηλεφώνου.

    Η Microsoft ανακοίνωσε ένα ειδικό Windows Phone Preview Program για developers που τους επιτρέπει να λάβουν το Update 3 από σήμερα. Για τους υπόλοιπους χρήστες, θα ξεκινήσει να διατίθεται τις επόμενες εβδομάδες (έως τους επόμενους μήνες) ανάλογα με την περίπτωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles