16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Windows Phone ετοιμάζει η Samsung!

    Στο Microsoft Build conference ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων και τα Lumia 630, 635 και 930, όμως το “νέο” της υπόθεσης για πολλούς, ήταν η επιστροφή της Samsung στο “άρμα” της πλατφόρμας της Microsoft!

    samsung-ativ-s-windows-phone-logo

    Σύμφωνα με αναφορές το Samsung ATIV Core θα είναι το μοντέλο που θα σημάνει αυτή την επιστροφή, Windows 8.1 λειτουργικό “out-of-the-box”, οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 720p, 1GB RAM και μπαταρία 2.100mAh, ενώ η κάμερα πιθανότατα θα έχει αισθητήρα 8 MPixels. Δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες και δε ξέρουμε καν πως θα μοιάζει αυτή η συσκευή, αλλά η κίνηση είναι ενδεικτική της ανόδου του WP στην αγορά και της εμπιστοσύνης που κερδίζει σιγά-σιγά από κατασκευαστές και καταναλωτές το λειτουργικό της Microsoft.

    Το Samsung ATIV Core λογικά θα παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο δίμηνο και μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες γι’αυτό θα σας ενημερώσουμε.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles