16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Windows Phone Store ξεπερνάει τις 300.000 εφαρμογές!

    Oι εφαρμογές του Windows Phone Store είναι ομολογουμένως λιγότερες από τις applications που μπορεί κανείς να βρει στο Play Store της Google ή στο App Store της Apple. Ωστόσο, σύμφωνα με την Microsoft του τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο.

    Windows Phone 8

    Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι υπεύθυνοι της Microsoft, μέχρι τα τέλη Ιουνίου στο Windows Phone Store υπήρχαν περισσότερες από 300.000 εφαρμογές και games! Το συγκεκριμένο νούμερο σηματοδοτεί μία αύξηση της τάξεως των 100.000 applications  από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι σήμερα. Μάλιστα, όπως υπολογίζεται μέσα σε έναν χρόνο ο κατάλογος του Windows Phone Store μεγάλωσε κατά 94%, σηματοδοτώντας παράλληλα μία αύξηση στους ενεργούς developers κατά 50%. Αναμφίβολα, όσο περνάει ο καιρός ο κατάλογος των εφαρμογών του Windows Phone Store θα εμπλουτίζεται όλο και περισσότερο, περιλαμβάνοντας πλέον και top εφαρμογές (όπως για παράδειγμα το Instagram κ.α.). Ωστόσο, για να μπορέσει το Windows Phone Store να φτάσει στα υψηλά επίπεδα χρειάζεται να διανύσει αρκετό δρόμο ακόμα, καθώς δεν αρκούν μόνο τα νούμερα, αλλά θα πρέπει να κοιταχτεί περισσότερο και η ποιότητα των παρεχόμενων εφαρμογών.

    windows-phone-8-apps

    Με βάση τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι το Store της Microsoft έχει μεγάλη δυναμική, όπου με το πέρασμα του χρόνου το επίπεδο της υπηρεσίας θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Αναμφίβολα, είμαστε σίγουροι ότι όσο περνάει ο καιρός οι users των Windows Phones θα αισθάνονται όλο και πιο πλήρεις και δεν θα έχουν πλέον να ζηλέψουν τίποτα από τους χρήστες των Android και iOS smartphones στο επίπεδο των παρεχόμενων εφαρμογών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles