20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Windows Spotlight. Η νέα lock screen των Windows 10

    Η Microsoft παρουσίασε μία νέα προαιρετική οθόνη κλειδώματος για τα Windows 10, στο χθεσινό keynote του Build 2015 Conference. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Windows Spotlight και δείχνει στο background του υπολογιστή επιλεγμένες εικόνες της Microsoft, οι οποίες αλλάζουν τακτικά.

    windows-spotlight-lock-screen-01

    Σε περιοχές της lock screen μπορείτε να κάνετε mouse over, ώστε να εμφανιστούν tips για το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα Windows ή προτάσεις για εφαρμογές.

    Κάτι που έχει σημασία είναι ότι στην παρουσίαση από τον Joe Belfiore του νέου χαρακτηριστικού είδαμε πως η οθόνη αυτή μπορεί μάλιστα να δείχνει και διαφημίσεις.

    Όταν το Spotlight δε σας προτείνει εφαρμογές για download, μπορεί να αναγνωρίσει τις συνήθειες στον υπολογιστή σας και να σας κάνει νέες προτάσεις, ακόμη κι αν δεν έχετε ενεργοποιήσετε νέα προηγμένα χαρακτηριστικά των Windows 10 όπως ο έξυπνος φωνητικός βοηθός Cortana.

    windows-spotlight-lock-screen-02

    Μία έξυπνη ιδέα από τη Microsoft για να εξοικειώσει τους χρήστες με τα νέα Windows και εφαρμογές που μπορεί να τους είναι χρήσιμες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles