21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Προσοχή: Αν θέλεις τα Windows 8 με λίγα χρήματα πρέπει να τα αγοράσεις έως το τέλος του μήνα

    Η Microsoft ξεκίνησε να διαθέτει τα Windows 8 το φθινόπωρο, πραγματοποιώντας μία άκρως ελκυστική προωθητική προσφορά, τη διάθεσή τους έναντι μόλις 39.99 δολαρίων 29,99 ευρώ) για χρήστες Windows 8, Vista ή XP. Από την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου όμως η τιμή τους ανεβαίνει κατακόρυφα, οπότε, αν θέλετε να τα αποκτήσετε, ίσως πρέπει να βιαστείτε…

    Το promotional upgrade της εταιρείας λήγει στις 31 Ιανουαρίου, έτσι από την 1η Φεβρουαρίου όποιος θέλει να αποκτήσει τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Microsoft θα πρέπει να πληρώσει 119.99 δολάρια, όπως αποκαλύπτει τώρα η εταιρεία σε blog post. Και να σημειώσουμε ότι αυτό το ποσό αφορά μόνο τη βασική έκδοση, καθώς τα Windows 8 Pro θα σας κοστίσουν 199.99 δολάρια (σ.σ. αντίστοιχες προφανώς θα είναι και οι αυξήσεις σε ευρώ).

    Πρόκειται σαφώς για μία μεγάλη αύξηση στην τιμή της αναβάθμισης του λειτουργικού, αν και η αλήθεια είναι πως με την ενημέρωση από τώρα για τη νέα τιμή δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την τρέχουσα προσφορά για τις επόμενες 13 μέρες. Η τιμή ισχύει, βέβαια, για το online upgrade, καθώς, αν επιθυμείτε ένα αντίγραφο DVD, αυτό κοστίζει 69.99 δολάρια.

    Στη νέα τιμολόγηση της Microsoft, υπάρχουν επιλογές και για άλλου τύπου upgrades. Έτσι, ένας χρήστης που θέλει να αναβαθμίσει τα Windows 8 σε 8 Pro θα πληρώσει 99.99 δολάρια, ενώ, αν θέλει να προσθέσει τα Windows Media Center και DVD playback 9.99 δολάρια.

    Τέλος, αν φτιάχνετε έναν υπολογιστή από την αρχή, θα χρειαστείτε, σύμφωνα με τη Microsoft, το Windows 8 Builder System, με κόστος 100-165 δολάρια.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles