18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Winter Sales: Αποκτήστε τα MS Office και λάβετε τα Windows δωρεάν!

    Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων είναι μία από τις καλύτερες περιόδους για να πετύχετε μεγάλες προσφορές στα πιο δημοφιλή προϊόντα. Μία από τις καλύτερες προσφορές της χρονιάς υπάρχει στο Keysworlds.com! Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές του MS Office και των Windows και θα συναντήσετε μια ποικιλία προσφορών για να επιλέξετε. Τα συγκεκριμένα offers περιλαμβάνουν MS Office στις πιο πρόσφατες εκδόσεις: MS Office 2021 Pro, Office 2019 και Windows 11 σε μειωμένες τιμές. Μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι και Windows 11 και Windows 10 ως δώρο αν αγοράσετε Office από το Keysworlds με την προσφορά “Αποκτήστε 1 και λάβετε 1 δωρεάν“.

    Αρπάξτε το δημοφιλέστερο software με την καλύτερη έκπτωση και ξεκινήστε την χρονιά με το δεξί!

    Πρωτοχρονιάτικες προσφορές: Αγοράστε 1 αποκτήστε 1 δωρεάν

     

    Δωρεάν Windows 11 Professional  

     

    Δωρεάν Windows 10 Professional 

     

    52% έκπτωση: Τιμές που θα σας τρελάνουν. Κωδικός κουπονιού: KWS52

    Αν θέλετε να αποκτήσετε μόνο το λειτουργικό σύστημα Windows, αποκτήστε το με 52% έκπτωση. Για να λάβετε την έκπτωση απλά πληκτρολογήστε τον κωδικό κουπονιού KWS52.

     

    58% έκπτωση: Η τέλεια ευκαιρία να εξοικονομήσετε κι άλλα χρήματα. Κωδικός κουπονιού: KWS58  

     

    Το Keysworlds.com σας προσφέρει ασφαλή και οικονομικό τρόπο για να δώσετε στο PC σας γνήσιο λογισμικό και να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν κολλήσει σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Οι αγορές στο Keysworlds.com είναι πολύ εύκολες. Μπορείτε να επιλέξετε πολλούς τρόπους πληρωμής. Αμέσως μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά του προϊόντος σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας παρέχει τη γρήγορη και εκτενή υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους ένα e-mail στην παρακάτω διεύθυνση:[email protected]

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles