20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ασύρματο ηχείο Bluetooth

    Εάν θέλετε ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth με ικανή απόδοση stereo ήχου και πολλαπλές δυνατότητες αναπαραγωγής, τότε το κατάλληλο μοντέλο είναι μπροστά σας!

    20141017_123407 (Small)

    Πρόκειται για ένα ασύρματο ηχείο με 4 οδηγούς υψηλής απόδοσης, το οποίο είναι σε μορφή “μπάρας” και έτσι είναι αρκετά βολικό στην μετακίνηση και τοποθέτηση! Διαθέτει δέκτη ραδιοφώνου FM, ενώ μπορεί να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα με οποιαδήποτε Bluetooth πηγή (π.χ. το smartphone σας) για να αναπαράγετε μουσική μέσω αυτού, ή να πραγματοποιήσετε τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες!

    20141017_123355 (Small)

    Αν νιώθετε πως αυτό σας περιορίζει, τότε διαθέτει και υποδοχές για κάρτες microSD αλλά και USB θύρα για το στικάκι με τη μουσική σας, έτσι οι επιλογές είναι απεριόριστες. Ακόμη και μια auxiliary in θύρα για να αναπαραγωγή ήχου από άλλη συσκευή, ενσύρματα. Τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία που παρέχεται και επαναφορτίζει μέσω τυπικής microUSB θύρας, με τον φορτιστή του κινητού σας!

    20141017_123438 (Small)

    Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles