21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ασύρματο Bluetooth headset με ραδιόφωνο

    Έχετε βαρεθεί κάθε φορά που πάτε να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά σας να ξεμπερδεύετε τα καλώδια τους; Η ακόμα χειρότερα κάθε φορά που θέλετε να ακούσετε μουσική όταν γυμνάζεστε ή όταν κάνετε ποδήλατο και τα καλώδια δυσχεραίνουν την κατάσταση;

    IMG_8746

    Λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορούν να δώσουν τα ασύρματα ακουστικά της Smart Kit Electronics, ακουστικά τα οποία θα σας ικανοποιήσουν πλήρως καθώς η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα ήχου, τα επιπλέον χαρακτηριστικά αλλά και το κόστος του αποτελούν ιδανικό συνδυασμό. Τα ακουστικά συνδέονται με το κινητό ή τον υπολογιστή μέσω Bluetooth και μπορούν να διατηρήσουν την σύνδεση τους μέχρι και 8 με 10 μέτρα από τον πομπό.

    IMG_8745

    Το εύρος συχνοτήτων, η δυνατή ενίσχυση αλλά και το ισχυρό μπάσο του headset θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς του ήχου. Συγχρόνως, η δυνατότητα υποστήριξης κάρτας microSD, ραδιοφώνου και κουμπί απάντησης κλήσεως πλαισιώνουν τα χαρακτηριστικά του καθιστώντας το ιδανική επιλογή. Τέλος, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο μικρό βάρος και στην αίσθηση ελευθερίας καθώς ο συνδυασμός τους πολλές φορές θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι τα φοράτε. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να ταιριάξουν στις ανάγκες του κάθε χρήστη και τα δύο ενδεικτικά LEDs σας ενημερώνουν για τη λειτουργία τους.

    IMG_8747

    Μπορείτε να τα βρείτε στο www.smartkit.gr

     

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

    • Εύρος Ακουστικών συχνοτήτων 20-20000 Hz.
    • Αντίσταση ηχείων 32 Ωhm.
    • Αναπαραγωγή MP3 μέσω κάρτας micro SD/TF.
    • Ραδιοφωνικός δέκτης.
    • Αυτονομία 10 ωρών με πλήρη φόρτιση και με φόρτιση 3 λεπτών έχει αυτονομία 60λεπτών.
    • Κουμπιά για ένταση, επιλογή κομματιου, ραδιοφώνου και κάρτα μνήμης,
    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles