15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξέχνα τον κωδικό πρόσβασης… Κάνε Like για WiFi μέσω του Wisocial!

    Θυμάστε τη WiFi social λύση που άκουγε στο όνομα Zoottle; Μαθαίνουμε πως στον ίδιο χώρο, στο χώρο δηλαδή του Social WiFi Marketing, μπαίνει ακόμη ένας νέος παίκτης: Το Wisocial. Με σύνδεση του Wisocial με το router, μια επιχείρηση αποκτά νέους τρόπους σύνδεσης των πελατών της με το WiFi: Μέσω των Social Media. Αυτή τη στιγμή μέσω ενός Facebook like στη Facebook σελίδα της επιχείρησης και σύντομα μέσω Twitter, Foursquare και Google+.

    wisocial social wifi marketing

    Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τρία για τις επιχειρήσεις και ανέρχονται σε 99€ (Standard), 299€ (Premium) και 699€ (Unlimited) το χρόνο. Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει τα πολύ βασικά, δηλαδή μονάχα την πρόσβαση σε WiFi μέσω social media λογαριασμών και τις αναβαθμίσεις του προϊόντος, ενώ τα δύο επόμενα πακέτα περιλαμβάνουν και τα διάφορα στατιστικά των χρηστών, καθώς και mailing list, δημιουργία και αποστολή προσφορών και κουπονιών, κλπ.

    wisocial social wifi marketingΓια να δούμε, ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταιριών; Όπως φαίνεται, πολύ σύντομα θα μας δίνεται η επιλογή για social σύνδεση στο WiFi αρκετών εταιριών στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles