18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το trailer του Witcher 3 που αποδεικνύει ότι ο τίτλος της CD Projekt είναι έτη φωτός μπροστά!

    Το Witcher 3 είναι ίσως αυτή τη στιγμή ο τίτλος που αναμένουμε περισσότερο από κάθε άλλο τίτλο που είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμάνιση του στα τέλη του 2014,  ωστόσο οι απανωτές καθυστερήσεις το έφεραν στις 19 Μαίου. Επειδή όμως όπως λέει και ο σοφός λαός: “To καλό πράγμα αργεί να γίνει”, κάτι μας λέει ότι το Witcher 3 θα μας αποζημειώσει και με το παραπάνω! Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται περίτρανα και στο νεότερο trailer που έκανε την εμφάνιση του και που είναι βέβαιο ότι θα σας ξετρελάνει και θα σας ανοίξει ακόμη περισσοτερο την όρεξη για το Witcher 3!

    the_witcher_3_wild_hunt

    Στο πεντάλεπτης διάρκειας trailer που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι πραγματικά εντυπωσιακό φανερόνοντας τον γοητευτικά πολύπλοκο χαρακτήρα του τίτλου που έχει όλα τα φόντα για να αναδειχθεί ως το καλύτερο game για το 2015. Το συγκεκριμένο trailer μας βοηθάει να ρίξουμε μία πιο διεξοδική ματιά στον κόσμο του Witcher 3 και να πάρουμε μία καλή γεύση από τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει το Wild Hunt στους gamers. Το Witcher 3 θα εστιάζει σε έναν κόσμο όπου ο θρησκευτικός φανατισμός, τα εγκλήματα πολέμου και ο ρατσισμός αποτελούν του κύριους άξονες πάνω στους οποίους θα κινείται το story του παιχνιδιού. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς ο ήρωας Geralt θα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα… πάντα, συνδυάζοντας έτσι με μοναδικό τρόπο το ρεαλισμό με το fantasy στοιχείο. Επειδή σίγουρα τα πολλά λόγια είναι φτώχια, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το trailer, μετρώντας παράλληλα αντίστροφα για τις 19 Μαίου!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles