20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Wolt και Κωτσόβολος απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία

    Wolt και Κωτσόβολος εγκαινιάζουν τη νέα τους συνεργασία, φέρνοντας στην πόρτα των πελατών τους πάνω από 3.000 προϊόντα, μέσα σε λίγα λεπτά. Ήδη 7 καταστήματα Κωτσόβολος στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη και συνολικά 6 επιπλέον καταστήματα σε Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά και Κοζάνη είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή της Wolt.

    Πλέον η μεγάλη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας της Κωτσόβολος έρχεται στην πόρτα των πελατών της Wolt άμεσα και με ασφάλεια. Επιλέγοντας από μία πληθώρα κατηγοριών όπως computing, εικόνας & ήχου, gaming και συσκευές προσωπικής φροντίδας, οι πελάτες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω του live tracking της εφαρμογής. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, πάντα σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας το φιλικό προς τον χρήστη μενού που συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να είναι πιο εύκολη.

    Τα καταστήματα Κωτσόβολος δέχονται παραγγελίες μέσω της Wolt από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-20:00) και Σάββατο (09:00-19:00), με το μέσο χρόνο παράδοσης να κυμαίνεται μεταξύ 30 έως 60 λεπτών. Οι συναλλαγές γίνονται τόσο με κάρτα όσο και με μετρητά, με ελάχιστο ύψος κάθε παραγγελίας 10 ευρώ.

    Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά πως «Η νέα μας συνεργασία με την κορυφαία αλυσίδα λιανικής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στην Ελλάδα, την εταιρεία Κωτσόβολος, εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για τον συνεχή εμπλουτισμό των διαθέσιμων επιλογών στην εφαρμογή της Wolt. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να δημιουργούμε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών μας. Μέσω της νέας συνεργασίας μεταξύ Wolt και Κωτσόβολος, μειώνουμε θεαματικά το χρόνο παράδοσης προϊόντων τεχνολογίας, τα οποία οι πελάτες μας θα μπορούν να προμηθεύονται άμεσα στην πόρτα τους».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles