19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Wolt Market: ανοίγει το πρώτο του delivery-only κατάστημα στην Κύπρο

    Το πρώτο delivery-only κατάστημα στην Κύπρο άνοιξε πρόσφατα τo Wolt Market. Με περισσότερες από 2000+ επιλογές σε προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης το Wolt Market Λευκωσίας προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν παραγγελίες μέσω της εφαρμογής Wolt ή της ιστοσελίδας της Wolt και να επιλέξουν μεταξύ παράδοσης κατ’ οίκον ή παραλαβής στο κατάστημα.

    Οι παραγγελίες μπορούν επίσης να γίνουν εκ των προτέρων, επιτρέποντας τον καθορισμό του επιθυμητού χρόνου παράδοσης με ακρίβεια πέντε λεπτών. Όλες οι παραδόσεις θα διεκπεραιώνονται από συνεργάτες μεταφορείς της Wolt και η εκτιμώμενη ώρα παράδοσης υπολογίζεται να είναι μικρότερη από 30 λεπτά.

    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ανοίγουμε το Wolt Market στην Κύπρο. Ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρόνο κάνοντας τις εβδομαδιαίες αγορές τους από το σούπερ μάρκετ εύκολα και γρήγορα. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το κατάστημα και πώς οι άνθρωποι θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν με την πάροδο του χρόνου», λέει ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής της Wolt Market στην περιοχή της Μεσογείου.

    Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο Wolt Market άνοιξε στο Ελσίνκι την άνοιξη του 2020. Σήμερα, η Wolt Market λειτουργεί σε 16 χώρες και έχει ανοίξει 50+ καταστήματα. Σύμφωνα με τον κ. Μπιλάλη, η Wolt Market σκοπεύει να επεκταθεί περισσότερο στην περιοχή της Μεσογείου στο μέλλον.

    «Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να εξυπηρετήσουμε του πελάτες μας και πιστεύουμε ότι η ύπαρξη μιας μεγάλης ποικιλίας εμπόρων λιανικής στην πλατφόρμα είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον. Η Wolt Market είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ήδη υπάρχον μείγμα συνεργατών υψηλών προδιαγραφών με τους οποίους ήδη συνεργαζόμαστε και είμαστε χαρούμενοι για την άφιξη του concept στην Κύπρο», λέει ο Δημήτρης Καρέλος, Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής της Wolt στην περιοχή της Μεσογείου. «Ταυτόχρονα, θέλουμε επίσης να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τους υπόλοιπους συνεργάτες λιανικής μας, όπως το METRO, το Papantoniou και άλλους, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles