20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο καταιγιστικό trailer του Wonder Woman αναδεικνύει την sexy θεά Gal Gadot!

    Η ταινία Wonder Woman δεν χωράει αμφιβολία ότι ανήκει ανάμεσα στα blockbusters της φετινής κινηματογραφικής σεζόν, καθώς οι χιλιάδες fans της αγαπημένης ηρωίδας του σύμπαντος της DC περιμένουν πως και πώς να απολαύσουν την Gal Gadot να υποδύεται την θρυλική αμαζόνα Diana, την οποία για πρώτη φορά την απολαύσαμε στο Batman v. Superman: Dawn of Justice.

    wonder_woman-movie-2017-kneeling-(13811)

    Με την ταινία να κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου είναι λογικό ότι λίγες εβδομάδες πριν το release της το hype να έχει ανέβει κατακόρυφα και το τελευταίο trailer της ταινίας που προβλήθηκε στο πλαίσιο των MTV Movie Awards δε χωράει αμφιβολία ότι μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη. To story του Wonder Woman εξελίσσεται χρονικά στη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ένας Αμερικάνος Πιλότος (Chris Pine) βρίσκεται (κατά λάθος) στην μυθική γη της Θεμίσκυρας που αποτελεί την κατοικία των αμαζόνων. Εκεί, ο πρωταγωνιστής του Wonder Woman θα γνωρίσει τον πολιτισμό των αμαζόνων και θα τις πληροφορήσει για τον καταστροφικό πόλεμο που μαίνεται στην Ευρώπη. Μπροστά στην απειλή η ανθρωπότητα να γνωρίσει τον ολοκληρωτικό αφανισμό της, η Diana θα αναλάβει να πολεμήσει το κακό και να αποτρέψει την καταστροφή… Το τελευταίο trailer είναι με μία λέξη: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και διαθέτει μπόλικες σεκάνς δράσης που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις των superhero movies και της περιπέτειας, προετοιμάζοντας τους fans για τα καλύτερα. Πατήστε το play και… απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles