18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H σαγηνευτική αμαζόνα Wonder Woman κλέβει την παράσταση σε νέο trailer!

    H Wonder Woman δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές ηρωίδες του σύμπαντος των ηρώων της DC, καθώς η Gal Gadot που την είδαμε για πρώτη φορά στο Batman vs Superman πραγματικά καταφέρνει να ξεχωρίσει. Για αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι η Warner Bros. αποφάσισε να γυρίσει ένα stand-alone film που έχει ως επίκεντρο την πανίσχυρη αμαζόνα.

    Wonder Woman 2

    Στο νέο trailer της ταινίας Wonder Woman που κυκλοφόρησε πρόσφατα μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από το πώς ζούσε η Diana μαζί με τις υπόλοιπες αμαζόνες, αλλά και το πώς ήταν σε νεαρή ηλικία προτού γίνει η ατρόμητη ηρωίδα που όλοι γνωρίζουμε. Μεγαλωμένη σε ένα νησί που έχει ξεχαστεί από τον χρόνο και βρίσκεται στη μέση του πουθενά, η Diana όταν θα γνωρίσει έναν Αμερικανό πιλότο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου θα ξεκινήσει το δικό της ταξίδι με στόχο να προστατεύσει την ανθρωπότητα που μαστίζεται από τον Α’ Παγκόσμιο. Εκτός από την sexy Gal Gadot στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Chris Pine, Connie Nielsen και Robin Wright. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στον μοναδικό κόσμο της αμαζόνας Wonder Woman, με την ταινία να βγαίνει στους κινηματογράφους στις αρχές Ιουνίου…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles