23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Wool & Prince. Το πουκάμισο που μπορείς να φοράς για 100 συνεχείς ημέρες

    Αν το πουκάμισο της Wool & Prince που βλέπετε στη φωτογραφία πραγματοποιεί αυτό που ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, θα σας επιτρέψει να το φοράτε για 100 συνεχείς ημέρες, χωρίς να το πλύνετε ή να το σιδερώσετε!

    woolandprince

    Πώς συμβαίνει αυτό; Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι διαθέτει κάποιο ειδικό μαλλί, το οποίο, μέσα από κάποιες διαδικασίες, του εξασφαλίζει κάθε στιγμή τη σωστή θερμοκρασία, υγρασία και δυναμική, ώστε να έχει αυτές τις ιδιότητες. Δεν αποκαλύπτει πάντως λεπτομέρειες, σημειώνοντας πως “ούτε η Coca cola αποκαλύπτει τη συνταγή της”.

    Πάντως, για να πείσει τον κόσμο, για την αλήθεια των λεγομένων της, έχει δημιουργήσει ακόμη και ένα video που δείχνει τον ιδρυτή της Wool&Price να φοράει το πουκάμισο και να ρωτάει τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο για το πώς τους φαίνεται, με όλους να ανταποκρίνονται θετικά ως προς το αν το βρίσκουν καθαρό.

    Η εταιρεία έχει τοποθετήσει το project της στο Kickstarter, όπου έχει εξασφαλίσει με σχετική ευκολία τη χρηματοδότηση που ζήτησε, με το κάθε πουκάμισο να κοστίζει 98 δολάρια.

    Ακόμη, πάντως, κι αν είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί της Wool & Prince, εσείς θα φοράγατε το ίδιο πουκάμισο για 100 ημέρες; Εμείς νομίζουμε πως όχι…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles