20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμα τα Word, Excel και PowerPoint στην Preview έκδοση για Android tablets

    Η Microsoft δοκιμάζει εδώ και καιρό τις εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint για Android tablets, συλλέγοντας feedback από όσους χρήστες έχουν επιλέξει να κάνουν αίτηση για να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές. Τέλος πλέον οι αιτήσεις, αφού οι όλες οι προηγούμενες εφαρμογές του MS Office είναι διαθέσιμες σε preview έκδοση για απευθείας download από το Play Store.

    MS Office PowerPoint for Android Tablets

    Tablets με Android λειτουργικό στην έκδοση KitKat (4.4.X) ή Lollipop (5.0.X), επεξεργαστή με ARM, οθόνη μεταξύ 7 και 10.1 ιντσών και τέλος με 1 GB RAM και άνω, μπορούν να δεχτούν κανονικά τις preview εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excel και PowerPoint. Οι εκδόσεις preview είναι πολύ κοντά στις τελικές εκδόσεις, με την Microsoft να θέλει να δοκιμάσει τη χρήση των εφαρμογών σε περισσότερα tablets προτού κυκλοφορήσει τις τελικές εκδόσεις.

    Οι εφαρμογές λειτουργούν πλήρως κάνοντας σύνδεση με έναν λογαριασμό Microsoft, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί δωρεάν από οποιονδήποτε χρήστη. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για download από το Play Store.

    Word για Android tablets
    Excel για Android tablets
    PowerPoint για Android tablets

    MS Office Excel for Android Tablets

    MS Office Word for Android Tablets

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles