17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Το μήλο της Apple γίνεται κόκκινο

    Η Apple εδώ και χρόνια είναι μία ακόμα από τις εταιρείες που την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ένα θεσμό που ξεκίνησε το 1988 από την παγκόσμια κοινότητα με ένα στόχο: τον αγώνα κατά του ιού, την υποστήριξη όλων εκείνων που ζουν με τη νόσο και για να τιμήσουν την μνήμη όλων εκείνων που έχασαν τη ζωή τους, εξαιτίας του.

    Ένα από τα βήματα της εταιρείας για να ενημερώσει τον κόσμο για το παγκόσμιο πρόβλημα είναι να αλλάξει το λογότυπό της, το γνωστό μήλο, σε όλα τα καταστήματα λιανικής, σε κόκκινα για σήμερα. Για ένα σήμα τόσο γνωστό, το να αλλάζει ακόμα και χρώμα είναι μία κίνηση που θα βοηθήσει στην ενημέρωση του κόσμου για το θέμα και θα τον οδηγήσει να πράξει κάτι.

    Στα καταστήματα της Apple σήμερα, υπάρχουν ειδικά προϊόντα που μπορεί να αγοράσει κανείς και φέρουν τη σήμανση της «Κόκκινης» καμπάνιας και μέρος των εσόδων θα πάει στην οργάνωση που έχει δημιουργήσει ο Bono των U2 και ο Bobby Shriver για την χρηματοδότηση της έρευνας κατά του ιού HIV.

    To ίδιο θα δείτε και στην κεντρική ιστοσελίδα της Apple. Ένα μικρό banner που αναφέρεται στην Κόκκινη καμπάνια, θα σας οδηγήσει στο JoinRed, όπου μπορείτε να παρακολουθήστε ζωντανά το  Stereosonic event στην Αυστραλία, με ένα εκπληκτικό lineup: Avicii, Bingo Players, Calvin Harris, Chuckie, Dash Berlin, Infected Mushroom, JFK Mstrkrft, Laidback Luke, Martin Solveig, Tiesto, Tommy Trash και άλλοι.

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles