15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    World of Warcraft: Η ταινία θα είναι ένα “hardcore fantasy epic”

    Από το 2006 παλεύει το Hollywood να φτιάξει την ταινία World of Warcraft. Μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις, φήμες ήθελαν τον Steven Spielberg να εμπλέκεται. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Sam Raimi, αλλά εγκατέλειψε το project το 2012. Πλέον όπως είναι γνωστό η ταινία είναι γεγονός, με τον Duncan Jones να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τις πληροφορίες γύρω απ’ αυτήν να καταφθάνουν διαρκώς.

    Warcraft-movie

    Οι πρώτες ανεπίσημες φήμες που έκαναν λόγο για την ταινία Warcraft ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και χρειάστηκε να φτάσουμε στο φετινό Comic-Con για να επιβεβαιωθούν και επίσημα στο πάνελ της Warner Bros. Εκεί ο Jones (Moon, Source Code) έδωσε μία γεύση στο κοινό για το τι σκοπεύει να φτιάξει μέσω ενός test footage trailer, που σας το λέμε προκαταβολικά πλάνα του δεν θα βρείτε πουθενά (Ήθελες να βρίσκεσαι στο Comic-Con και να παρακολουθήσεις το panel; Το deal ήταν να μην τραβήξεις ούτε φωτό του trailer, διαφορετικά η ασφάλεια που παραμόνευε παντού θα σε πετούσε έξω κλωτσηδόν).
    Τα πιο πρόσφατα νέα όμως έρχονται από το Bleeding Cool που λέει χαρακτηριστικά πως ο Jones έχει σκοπό να γυρίσει ένα “hardcore fantasy epic”, με τα μυθικά πλάσματα να βρίσκονται παντού και τη μαγεία να “ρέει” άφθονη. Στο επίκεντρο της ιστορίας θα είναι ο ήρωας Khadgar που προσπαθεί να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για μία σειρά από εγκλήματα στην πόλη Dalaran και ο μέντοράς του, Medivh, o μάγος που προστατεύει την πόλη από τους δαίμονες. Λέγεται πως ο χαρακτήρας του θα είναι κάτι ανάμεσα σε “Gandalf και Captain Jack Sparrow”, με τον Johnny Depp να φημολογείται πως είναι υποψήφιος για το ρόλο. Τρίτο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστεί στην ιστορία είναι ο Lothar, o αρχηγός του στρατού του Βασιλιά, ένας πολύ γενναίος πολεμιστής και ένας ρόλος που μπορεί να πάει είτε στον Dwayne Johnson, είτε στον Mark Strong. Τέλος οι πληροφορίες λένε πως τα Όρκς θα πρωταγωνιστούν για τα καλά. Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, υπομονή μέχρι το 2015 (…).

    https://www.youtube.com/watch?v=r-rf76ZImpc

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles