21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    World’s Most Wanted: To νέο action φιλμ του Vin Diesel

    Nαι, ναι αυτό τον καιρό ο Vin Diesel είναι παντού και “παίζει” για παντού. Ξεκινάμε από το σίγουρο που δεν είναι άλλο από το γεγονός πως θα πρωταγωνιστεί φυσικά και στο Fast & Furious 7, το έβδομο μέρος του περίφημου franchise που είναι προγραμματισμένο για το 2014. Συνεχίζουμε με το μυστικό ραντεβού στην Marvel όπου κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς πρόκειται να προκύψει από εκεί, αν και μάλλον θα πρέπει να σχετίζεται με το Avengers 2, αφού την δήλωση του προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige, πως δεν υπάρχει κάποια περίπτωση συνεργασίας, την χαρακτηρίζουμε απλώς ως στάχτη στα μάτια. Και πιο πρόσφατα μας προέκυψε και το project World’s Most Wanted. 

    Riddick-Vin-Diesel

    Πρόκειται για μία καινούργια action ταινία της Universal Pictures, για την οποία αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, λέγεται πως την αρχική μορφή του σεναρίου την δουλεύουν οι Will Staples και Sean O’Keefe, με τον Dan Mazeau (Wrath of the Titans) να έχει αναλάβει το rewriting. Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Diesel θέλει να είναι στο φιλμ είναι η παρουσία του παραγωγού Neal Moritz με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στα επτά Fast & Furious, αλλά και στο xXx του 2002.
    Το κερασάκι το αφήσαμε για το τέλος, και πρόκειται για το εντυπωσιακό red band trailer του Riddick που προβλήθηκε στο Comic-Con, την συνέχεια των Pitch Black και Chronicles of Riddick που αναμένεται στις 6 Σεπτεμβρίου και που κατά τα φαινόμενα αναμένεται να είναι και το καλύτερο μέρος του Riddick saga. (Πηγή: Cinema Blend)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles