24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η χειρότερη πτήση που θα μπορούσες να έχεις, σίγουρα

    Φαντάσου να έχεις να κάνεις μία πτήση από το Santiago de Chile, την πρωτεύουσα της Χιλής στη Νότιο Αμερική, μέχρι το Συδνεϋ της Αυστραλίας. 13 ώρες. Και φαντάσου να μοιράζεσαι αυτή την πτήση με ένα τσούρμο μαθητές που έχουν πάει τροφική δηλητηρίαση. Και το μικρόβιο που τους έχει «πειράξει» να κάνει εμφανή τα συμπτώματα κατά την διάρκεια της πτήσης και οι 26 μαθητές να έχουν συνεχή διάρροια και έμετο. Και οι διαθέσιμες τουαλέτες στο αεροσκάφος είναι 10.

    this stinks

    Αυτό συνέβη σε μία πτήση της Qantas που πραγματοποιούσε το παραπάνω δρομολόγιο με τους 26 Αυστραλούς μαθητές να βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να παίζουν αυτό το παιχνίδι με τις λίγες τουαλέτες, με αποτέλεσμα, είτε η διάρροια, είτε ο συνεχής εμετός, να πραγματοποιείται κάποιες φορές μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων επιβατών. Και μπροστά στις μύτες τους. Επί 13 ώρες. Οι μαθητές ταλαιπωρήθηκαν τόσο πολύ που 16 από αυτούς μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο μετά την προσγείωση στο Σύδνεϋ.

    Φανταστείτε όμως και τους υπόλοιπους επιβάτες και την κατάστασή τους όταν έχουν μπροστά τους 26 άτομα να εκφράζουν επί 13 ώρες «τον εσωτερικό τους κόσμο». Υποψιαζόμαστε πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος μετά από αυτό το περιστατικό, θα περάσει μία μακρά περίοδο απολύμανσης με ιδιαίτερη έμφαση στον αρωματισμό του. Και οι υπόλοιποι επιβάτες θα ακούν για γαστρεντερίτιδα και θα τρέχουν μακριά, πολύ μακριά.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles