17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Wow Mouse: To σούπερ app που μεταμορφώνει το smartwatch σας σε… mouse!

    Αν μη τι άλλο η υψηλή και πρωτοποριακή τεχνολογία στη CES είχε την «τιμητική» της, καθώς πολλά ήταν τα startups που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα καινοτόμα apps τους. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές που παρουσιάστηκαν στο showfloor του Las Vegas ήταν και το Wow Mouse της Doublepoint games, μια εξελιγμένη εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της να χειρίζεται τον pointer ενός mouse, κάνοντας gestures και απλές κινήσεις με το smartwatch του.

    Το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει… «μαγικό», ωστόσο αυτό που κρύβεται πίσω από αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από μια εφαρμογή που είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του εκάστοτε χρήστη. Ουσιαστικά πρόκειται για μια προέκταση στις λειτουργίες ενός Android smartwatch που επιτρέπει στον user να ελέγχει κάθε Bluetooth-based συσκευή. Ακόμη και από το να αυξήσετε την ένταση στα Bluetooth portable ηχεία σας ή να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού στο smarthome σας ακόμη και συνεργασία με mixed reality headset, το Wow Mouse app σίγουρα δεν εξαντλείται στην απλή κίνηση ενός pointer στην οθόνη του PC σας. Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορεί να συνεργαστεί με iOS και Android-based smartwatches και αναμφίβολα πρόκειται για μια σούπερ διασκεδαστική αλλά και εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles